Παμπλο Γκαρσια Ολυμπιακοσ - Σιγά μην ασχοληθεί ο Μαρτίνς με τον Γκαρσία! - Ποδόσφαιρο ... - Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού.

Παμπλο Γκαρσια Ολυμπιακοσ - Σιγά μην ασχοληθεί ο Μαρτίνς με τον Γκαρσία! - Ποδόσφαιρο ... - Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού.. Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ. Κανονικά, ο πάμπλο γκαρσία θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Συγχαρητήρια από τον βαγγέλη μαρινάκη στις ομάδες πόλο (pics). Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Κανονικά, ο πάμπλο γκαρσία θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τι συνέβη με τον Πάμπλο Γκαρσία | Pagenews.gr
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τι συνέβη με τον Πάμπλο Γκαρσία | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: Τι δείχνει η νίκη του παοκ και η ήττα του ολυμπιακού για την επόμενη μέρα των δύο αντιπάλων; Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Ο προπονητής του παοκ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ.

Τον «ξέρανε» με κρμέντσικ και σήκωσε το κύπελλο ελλάδας στο οακα. Τι δείχνει η νίκη του παοκ και η ήττα του ολυμπιακού για την επόμενη μέρα των δύο αντιπάλων; Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Οι παίκτες πανηγύριζαν με την ψυχή τους την κούπα και στο οακα οι σκηνές ήταν έντονες. Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους. Αντίθετα με τον δικέφαλο του βορρά, στον ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός. Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα. Ποια ήταν τα καθοριστικά σημεία του τελικού κυπέλλου; Ο πέδρο μαρτίνς, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του το απέδειξαν περίτρανα. Ο πάμπλο γκαρσία στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της αεκ, μανόλο χιμένεθ λέγοντας: Το τρίτο podgazzt του κορυφαίου αθλητικού μμε αναλύει την επικράτηση του δικέφαλου και ανοίγει την κουβέντα για την επόμενη σεζόν του. Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο).

Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου. Ο σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, η τριάδα στην άμυνα απαρτίστηκε από τους χολέμπας, σωκράτη και. Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Το μπουγέλο των παικτών του παοκ στον «αρχιτέκτονα» πάμπλο γκαρσία. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).

ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΔ :: Reds Against The ...
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΔ :: Reds Against The ... from www.redsagainsthemachine.gr
Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο). Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου. Ο πάμπλο γκαρσία μίλησε πριν τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό το σάββατο (22/5 21:00), σχολιάζοντας τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για την έκβαση του αγώνα ενώ τόνισε πως νιώθω ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Ναι, ο πάμπλο γκαρσία, αποφάσισε ότι είναι φρόνημο και… ποδοσφαιρικό να βρίζει χυδαία τον ολυμπιακό σε… live μετάδοση.

Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας:

Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Οι παίκτες πανηγύριζαν με την ψυχή τους την κούπα και στο οακα οι σκηνές ήταν έντονες. Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους. Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού. Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου. Οι πιθανοί αντίπαλοι του ολυμπιακού στο champions league. Πιο έντονη όμως από όλες ήταν η στιγμή που ο πάμπλο γκαρσία. Η απάντηση του βαλμπουενά στον παοκ (pics). Κόντρα στον ολυμπιακό απόψε (21:00, cosmotesport 1) ο πάμπλο γκαρσία έχει κλείσει το μεγαλύτερο ραντεβού της ζωής του. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: .εμφανίστηκε ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο γήπεδο της τούμπας, ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας. Ο ουρουγουανός δήλωσε στο ισπανικό μέσο πως «δεν θέλουν τον παοκ πρωταθλητή», υποστήριξε πως ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, είπε ψέματα για όσα συνέβησαν στην τούμπα («ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό», όπως συμπλήρωσε).

Η ομιλία του μαρτίνς και όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία. Αλήτικες συμπεριφορές, σαν κοινοί χούλιγκανς. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Ο ουρουγουανός τεχνικός του παοκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει ο καντουρί το παιχνίδι. Ξεσαλώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον παοκ και μετά τους χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ολυμπιακού, έκανε ένα νέο απίστευτο ποστάρισμα από γκαρσία:

Ο Ντιόγκο ξεφτίλισε τον «ψευτοεπαναστάτη» Γκαρσία! (photo ...
Ο Ντιόγκο ξεφτίλισε τον «ψευτοεπαναστάτη» Γκαρσία! (photo ... from www.gavros.gr
Χρησιμοποιώντας άκρως επιθετικές εκφράσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της παε ολυμπιακός κώστας καραπαπάς, επέλεξε να επιτεθεί εναντίον του πάμπλο γκαρσία με αφορμή ένα βίντεο από. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος κόντρα στον ολυμπιακό, τα λόγια που μοιράστηκε με τους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι και τις. Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο). Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Ο προπονητής του παοκ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv

Οι παίκτες πανηγύριζαν με την ψυχή τους την κούπα και στο οακα οι σκηνές ήταν έντονες.

Η λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό, ενώ σχετικά με τον ιβάν σαββίδη τόνισε: .εμφανίστηκε ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο γήπεδο της τούμπας, ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας. Ο ουρουγουανός δήλωσε στο ισπανικό μέσο πως «δεν θέλουν τον παοκ πρωταθλητή», υποστήριξε πως ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, είπε ψέματα για όσα συνέβησαν στην τούμπα («ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό», όπως συμπλήρωσε). Ο πάμπλο γκαρσία στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της αεκ, μανόλο χιμένεθ λέγοντας: Η ομιλία του μαρτίνς και όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία. Κόντρα στον ολυμπιακό απόψε (21:00, cosmotesport 1) ο πάμπλο γκαρσία έχει κλείσει το μεγαλύτερο ραντεβού της ζωής του. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο). Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να. Σάλος έχει προκληθεί με τον προπονητή του παοκ, πάμπλο γκαρσία, ο οποίος ακούγεται σε live που έκανε στο instagram τα ξημερώματα της κυριακής στη θεσσαλονίκη, μετά την άφιξη της αποστολής του παοκ, να. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο.

Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα παμπλο γκαρσια. Η ομιλία του μαρτίνς και όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code